BEHANDLING AV MUSKELPLAGER

En muskelterapeut og massør jobber i hovedsak med spenninger og stivheter i muskulaturen som kan gi smerter. Terapeuten vil bruke ulike bløtvevsteknikker(massasje osv) og tøyninger for å løse opp i disse spenningene.

HVA MENER VI MED MUSKELTERAPI?

I dag så kan en massør, eller en massasje behandling bety så mye, og det er ikke alltid lett å vite hvem man skal gå til om man har et smerteproblem. Hos oss er våre terapeuter innenfor kategorien muskelterapi. Disse jobber systematisk og spesifikt mot ditt aktuelle problem. De tilpasser seg ditt problem, og jobber ofte dypt i vevet og bruker forskjellige teknikker for å redusere smerter og spenninger. For å sammenligne så vil en typisk spaterapeut, eller en klassisk massør, ofte jobbe for avspenning og velvære.

Noen av muskelterapeuten hos oss har også mye erfaring med idrettsutøvere. Vi har terapeuter som jobber med herrelandslaget i fotball, ishockey, håndball og skøyte. Har du hørt ordet idrettsmassør eller idrettsterapeut så jobber disse ofte dypt med muskulaturen for å redusere smerter, spenninger, i tillegg til å hjelpe til med restitusjonen.

HVA GJØR EN MUSKELTERAPEUT OG MASSØR?

Hos muskelterapeuten vil ditt aktuelle problem bli kartlagt. Er problemet ditt noe muskelterapeuten kan hjelpe med, vil en behandling med muskulaturen være i fokus. Behandleren vil henvise til annet helsepersonell om nødvendig.