Skip to main content

Gruppetilbud

RYGGSKOLE

19.oktober – 09.desember 2021

Ryggskolen er rettet mot personer med langvarige ryggplager og personer som i perioder opplever akutte korsryggsmerter. Tilbudet har som mål å gjøre deg sterkere, fremme funksjon, redusere smerter og gi forståelse av hva smerte er og hvilken funksjon denne har. Ryggskolen skal skape trygghet i å bruke ryggen. Treningen vil fokusere på styrke av kjernemuskulatur, økt bevegelighet og funksjonelle øvelser. Det vil også bli gitt noe undervisning med informasjon om ryggens anatomi, årsaker til ryggsmerter og råd om fysisk aktivitet. Varighet er 8 uker, med kurs tirsdager og torsdager kl. 18:30-19:20. Hver time varer 50 minutter.  Maksimalt 8 deltakere per kurs.

Timen holdes av autorisert fysioterapeut i Thrana klinikkens nye lokale ved Namsos medisinske senter.

  • Pris: 3500,-

Gruppetilbud

BEVEGELSESGRUPPER – avspenning

Oppstart i januar 2022

En time med avspenning, mobilisering og kontaktfremmende øvelser. Timen passer for deg som kjenner på generell stramhet i nakke, skuldre og rygg, eller kjenner på negativt stress i hverdagen. Gruppen er inspirert av psykomotorisk fysioterapi, og tanken om at livets belastninger setter seg i kroppen. Gruppen har lav intensitet, og krever ingen tidligere erfaring med trening.

Timen holdes av autorisert fysioterapeut i Thrana klinikkens nye lokale ved Namsos Medisinske Senter.

BASISSTYRKE – kom i gang!

Oppstart i januar 2022

Styrketrening for hele kroppen, med mål om å gjøre deg sterkere og forebygge muskel- og skjelettplager. Øvelsenes utforming og belastning tilpasses den enkeltes utfordringer, og progresjon vil tilpasses i samråd med fysioterapeut underveis. Gruppen passer både for nybegynnere, og for de som har vært borti styrketrening tidligere.

Timen holdes av autorisert fysioterapeut i Thrana klinikkens nye lokale ved Namsos Medisinske Senter.